BLOG: ’Cirkus Valverde’ fortsætter

Vi kan købe Neymar og alverdens stjerner, men til ingen verdens nytte, så længe vores træner hedder Ernesto Valverde. Vi har kvaliteten på banen, men trænersædet længtes efter ideer, taktisk forståelse og selvindsigt.

La Liga er i gang og ’Cirkus Valverde’ har dermed åbnet dørene for endnu en sæson, men programmet byder desværre ikke på nye spændende oplevelser. Det er til trods for, at nye spændende artister er hentet ind, men der er desværre ikke nogen udvikling at spore i det talentløse cirkus, anført af selveste Ernesto Valverde.

Er jeg hård efter første ligakamp, med flere spillere ude af truppen? Nææ…

Det er efterhånden blevet en tradition for mig at skrive blogs omkring vores træner. Men vi kommer ikke videre, før Valverde er fortid i klubben. Der er ingen grund til at koncentrere sig om noget andet, før en fyring er en realitet. Og gårsdagens kamp var endnu et eksempel på det.

Ja, Lionel Messi var ikke med til at redde os (Som altid), men derfor er der ingen undskyldning for ikke at vinde – Eller i hvert fald at præstere bedre. Jeg kunne til enhver tid acceptere et nederlag, hvis vi mødte op og spillede fodbold – Barca-bold. I stedet fortsatte cirkusset i samme stil, med en omgang håbløs fodbold, uden nogen form for tanke bag. Hvad var taktikken i går? Det eneste jeg så var 11 modløse spillere, og en træner der lukkede øjnene igennem 90 minutter og håbede på det bedste.

Dembele var ikke god, Greizmann var ikke god, Suarez var ikke god, Alena var ikke god og man kan blive ved… Men er de ikke gode nok i Barca-trøjen, eller er de bare ofre for en håbløs taktik. Valverde har mange ofre på samvittigheden, hvor det største offer i går fik en ende på sin sørgelige historie i Barcelona. Held og lykke, Coutinho. Hvilken træner kan dog ikke få en spiller, som dig til at fungere?… Nå jo, Valverde.

Jeg vil ikke slukke håbet for en hel sæson pga. en dårlig ligastart. Men jeg vil gerne slukke al håb, med tanke på, at Valverde skal føre os gennem endnu en sæson. Det er sørgerligt, at jeg allerede glæder mig til, at sæsonen er ovre igen. Det gør simpelthen for ondt at se på uge efter uge. Vi skal videre, og vi kommer ikke videre med Valverde. Vi forsætter præcis, hvor vi slap. Ingen taktik, ingen ideer, ingen nytækning, ingen udvikling, vi sidder fast i et ondt mareridt, som ingen ende vil tage.

Hvorfor købe Neymar, når alle vores problemer vil forsvinde med en trænerfyring? Vi har verdens bedste hold, hvor kun City og Liverpool er i nærheden. Vi har alle forudsætninger for at skabe en omgang fodbold, som vi tage luften fra enhver fodboldfan. Vi har alle muligheder for at vinde alt.

Nogle gange skal ting være skidt, før det bliver godt. Måske skal vi faktisk håbe på en katastrofal start på sæsonen. Ikke bare spillemæssigt, men også pointmæssigt. Måske kan en tidlig fyring redde, ikke bare sæsonen, men fremtiden.

Luk ’Cirkus Valverde’ og lad os skabe oprigtig underholdning, lad os imponere, lad os være FC Barcelona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.